Navngivelse (CC BY) [no] Place holder

Other languages: Navngivelse (norwegian bokmål), Erkännande (swedish)

Licenses and rights statements (KulturIT AS [no], External data)

Description
Du har lov til: å dele - å kopiere, distribuere og spre verket; å remikse - å bearbeide verket; å benytte verket kommersielt. På følgende vilkår: Navngivelse — Du skal navngi opphavspersonen og/eller lisensgiveren på den måte som disse angir (men ikke på en måte som indikerer at disse har godkjent eller anbefaler deg eller din bruk av verket). [no]
Dataset owner
KulturIT AS [no] owns the information on this page
Last changed
06/02/2019 17:17:29
Published
Status

URI
http://kulturnav.org/7c26ab70-a43b-41c1-9215-92efad2d3581
Label
Navngivelse
Norwegian bokmål

Erkännande
Swedish

Description
Du har lov til: å dele - å kopiere, distribuere og spre verket; å remikse - å bearbeide verket; å benytte verket kommersielt. På følgende vilkår: Navngivelse — Du skal navngi opphavspersonen og/eller lisensgiveren på den måte som disse angir (men ikke på en måte som indikerer at disse har godkjent eller anbefaler deg eller din bruk av verket).
Norwegian bokmål

Licensen Creative Commons erkännande innebär att du, som upphovsman, tillåter andra att använda, sprida, göra om, modifiera och bygga vidare på ditt verk, även i kommersiella sammanhang. De som använder dina Creative Commons licensierade verk ska uppge att det är du som upphovsman, när de använder, bearbetar eller sprider ditt verk.
Swedish

Code
CC BY
Web reference
English

-Text
Wikipedia
English
CC
BY

-Id
BY
-System
CC